Vi anlitar ett nytt städföretag på vårt kontor

Hejsan på er

På mitt jobb så har vi hjälp av ett städföretag som kommer till oss och städar varje vecka, de är verkligen gulliga och duktiga men nu har de tyvärr gått i konkurs så vi behöver hitta ett annat företag att ta hjälp av. Jag har kikat runt på olika städföretag runt omkring i Nacka och kontaktat ett par olika. Imorgon kommer det en firma till oss för att se hur det ser ut hos oss och för att kunna ge en offert. De verkar väldigt trevliga och jag har fått ett gott intryck av dem hittills.

Jag förstår ju att de måste se lokalerna för att kunna beräkna tid och kostnad och så ska ju vi gå igenom vad vi vill ska ingå i städningen. Om de verkar bra och ger oss en acceptabel offert så kommer vi tacka ja till dem, då lägger vi inte ner mer tid och arbete utan bokar dem. Jag är lite allt i allo på jobbet så därför fick jag i uppgift att hitta en ny städfirma, men jag tycker såna uppdrag är ganska roliga så det gör mig ingenting. Jag jobbar lite med reception och assisterar liksom där det behövs och jag trivs väldigt bra när arbetsdagarna är så varierande.

En sak som jag nästan alltid har i närheten är en penna och postitlappar eller ett anteckningsblock för det är ofta någon ber mig om något i farten och det blir omöjligt att hålla allt i huvudet. Nog för att jag är strukturerad och organiserad men det är ju tack vare att jag hittat metoder för hur det fungerar bäst för mig. Nu ska jag samla ihop lapparna från dagen och se vad jag kan bocka av och vad jag får fortsätta med imorgon. Hoppas ni har en härlig eftermiddag och att ni haft en start på veckan.